Ko je lepa ćerka Milke Forcan, moćne žene koja dolazi u Partizan? Bogata, školovana i lepa kao boginja, prava dama
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DOMAĆINSKI

Ko je lepa ćerka Milke Forcan, moćne žene koja dolazi u Partizan? Bogata, školovana i lepa kao boginja, prava dama

Milka i Branko imaju dvoje dece, sina Filipa i ćerku Jovanu

Objavljeno:

Vest da najpoznatija preduzetnica u regionu svoju karijeru nastavlja u Partizanu odjeknula je kao bomba, a u svetlu toga svi se pitaju ko su njeni naslednici.

Milka Forcan (55) godinama unazad važi za jednu od najuspešnijih poslovnih žena u Srbiji.

Svoju zavidnu karijeru započela je u marketinškom sektoru, 18 godina radeći u Delta holdingu, a sada Milka uplovljava u jedan potpuno drugačiji projekat – postaje deo uprave Partizana.

Milka Forcan sa ćerkom
Milka Forcan sa ćerkomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su mnogi upućeni u njenu karijeru, malo ko zna detalje iz privatnog života najmoćnije dame u svetu biznisa.

Milka Forcan je već dugi niz godina u braku sa suprugom Brankom, kog je upoznala tokom devedesetih i koji uuspešno vodi sopstveni biznis.

Njih dvoje imaju dvoje dece, sina Filipa i ćerku Jovanu, koja se sa majkom neretko pojavljuje na raznim događajima.

Milka Forcan, Jovana Forcan
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sa samo 18 godina Jovana Forcan donela je hrabru odluku da napusti porodični dom u Beogradu kako bi nastavila obrazovanje u inostranstvu.

Svoj akademski put započela je u Nemačkoj, gde je završila osnovne studije. Nakon uspešnog završetka školovanja, Jovana je nastavila karijeru u finansijskom sektoru, zaposlila se u banci u Ženevi, a dodatno je unapredila svoje obrazovanje upisavši master studije u inostranstvu.

– Time što je u roku završila fakultet na nemačkom jeziku, adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima – istakla je jednom prilikom ponosna majka.

1 / 13 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je živela i radila u "preko", Jovana se nije u potpunosti udaljila od svojih korena. Nedavno je Milka Forcan na društvenim mrežama podelila vest da je njena ćerka pokrenula sopstveni brend odeće, sa poslovanjem u Beogradu i Londonu.

Ovaj uspeh dodatno je istakao Jovaninu sličnost sa majkom, ne samo u poslovnom smislu, već i po lepoti i stilu. Njih dve često se pojavljuju zajedno na javnim događajima, i neretko dobijaju komplimente zbog Milkinog mladolikog izgleda, piše Glossy.

Zbog te neverovatne sličnosti, mnogi često komentarišu da više izgledaju kao sestre nego kao majka i ćerka.

Bonus video:

03:33

KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA DAN POSLE HULIGANSKOG PIRA U NOVOM PAZARU! Advokat jednog od uhapšenih otrkio da li su ih tukli u policiji

(Espreso/ Glossy/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.